Marco Lo Manto

marco lomanto

I 1975 blev jeg født i Siracusa på det sydlige og solrige Sicilien. I år 2000 kom jeg til Danmark på en kold novemberdag.

I Danmark har jeg fra start arbejdet på et par kendte italienske restauranter i København.
Jeg har også arbejdet som køkkenchef i cateringsfirmaet ‘Il buon Gusto’. På nuværende tidspunkt arbejder jeg som kok i en stor og kendt dansk virksomhed.

Hvert år laver jeg mad til en del bryllups-, konfirmations- og fødselsdagsfester samt madkurser for både virksomheder og private.

Jeg er meget engageret i mad, og har en stor passion for at tilberede mad af god kvalitet og af gode råvarer. Jeg er af den overbevisning, at kvaliteten opbygges fra bunden og af gode råvarer. Derfor er langvarige kunderelationer også vigtige, og jeg sætter en ære i at servere de samme kunder igen og igen.

lækker mad hos lomanto

Min historie

– 1989
Arbejder i køkkenet på restaurant ‘Tempio di Giove’

– 1991-1999
Arbejder hver sommer på konditoriet ‘Marciante’

– 1992-1996
Jeg tager kokkeuddannelsen

– 1996-1997
Arbejder som kok i ‘mensa ufficiale’

– 1998-2000
Arbejder som køkkenchef og vinindkøber på restaurant ‘Spizzica’

– 2000-2003
Flytter til Danmark og arbejder på ‘La Vecchia Signora’ og ‘La Posata’
Starter med at lave mad til større selskaber.

– 2003-2008
Arbejder som køkkenchef på ‘Il buon gusto’ og er gæstekok på ‘God morgen Danmark’
den 31. juli 2006

– 2008-2009
Arbejder som kok for ‘Cheval blanc catering’ på Novo Nordisk.

– 2009-2011
Er gæstekok på ‘God morgen Danmark’ den 29. september 2009.
Har startet eget køkken og laver dagligt lækker mad til 150-200 personer.
Jeg har kapacitet til flere kuverter – så I er velkomne til at kontakte mig.