Frokostordning til virksomheder

Er du træt af din nuværende frokostordning? Hos Lomanto Catering i Farum tilbyder vi en super lækker frokost, hvor kvaliteten er helt i top – du kan forvente dig spændende madoplevelser og nye smagsoplevelser hver dag. Din søgen efter en dejlig frokost i dit firma er hermed ovre. Vi leverer både frokostordninger til firmaer i Farum, Ballerup, København og Nordsjælland.

International, dansk og italiensk frokostordning

Vores cateringfirma tilbyder en international, dansk og italiensk frokostordning af høj kvalitet med såvel italienske, danske som internationale retter.

Det er vigtigt for os, at kvaliteten er helt i top, og dette udmærker sig ved, at maden er tilberedt af årstidens friske ingredienser, som både er sunde og nærende.

Fordelen ved en frokostordning er, at det er nemt, og at alt tilberedes fra bunden med friske råvarer tidligt om morgenen. ALT laves derved den dag, det leveres. Der er derfor under ingen omstændigheder tale om frost- eller færdiglavet mad. Desuden er specielle ønsker til maden i forhold til veganere, vegetarer, religiøse og glutenallergier mere end velkomne. Ring til os på 28 63 40 13, så kan vi tage en snak om, hvad I har lyst til.

Varierende menu med mulighed for ønsker

Menuen er meget varierende fra uge til uge, og vores kunder er selvfølgelig velkomne til at komme med forslag til næste uges menu, da kundens ønsker og behov, hos Lomanto Catering, selvfølgelig er i centrum! Der kan dertil tilføjes, at vi én gang om ugen blandt andet tilbereder en frisk fiskeret og én gang om ugen en lækker dessert.

Hvis det skulle have interesse, så er du velkommen til at læse mere om os og vores historie, og deriblandt om den erfaring vi har som kok.

En frokostordning med sund mad er vigtigt

Den sunde mad er kommet i søgelyset, og vi følger selvfølgelig med nutidens trends. Dermed serverer vi friske ingredienser, som både er sunde og nærende. På følgende side kan du læse fakta om sund kost.

Vi leverer mad til virksomheder i både København og Nordsjælland

Vores køkken er beliggende i Farum, og vi kan levere mad til København og Nordsjælland. Maden kan holde sig varm i seks timer i termokasser, da maden kun laves kun klar ½ time før levering af respekt for fødevarerne.

Minimumsbestilling og priser

Man skal minimum bestille 10 kuverter, og prisen for levering er fast til en billig pris på kun 120 kr. plus moms. Kontakt os på 28 63 40 13 eller send os en besked via kontaktformularen for at få et tilbud!

Alle priser er ekskl. moms.

Frokost medio: (54 kr.)

  • 1 varm ret med tilbehør
  • 1 fyldig salat ( som kylling salat, cesar salat ecc)
  • 1 grøn salat baseret på årstidens grønt samt dressing
  • 2 slags pålæg med klassisk tilbehør
  • hjemmebagt mørkt og lyst brød
  • tirsdag og torsdag: dagens osteanretning med kiks
  • fredag: ugens dessert

………………………………………………………….
Frokost grande: (59 kr.)

  • 1 varm ret med tilbehør
  • Grøn salat med salatbar med 6 slags grøntsager plus dressing
  • 2 slags pålæg med klassisk tilbehør
  • 2 slags antipasti
  • Osteanretning
  • Hjemmebagt mørk og lyst brød
  • Fredag: ugens dessert

………………………………………………………….
Tilbehør:

  • Frugtkurve (3 kr. pr. stk.)
  • Sandwich og kage til møder

………………………………………………………….

Eksempler på menu

Mandag

  • Stegt kalkuncuvette med paprikasauce hertil små ovnbagte kartofler med salvie
  • Stegt spaghetti med grøntsager (veg)
  • Rødkålssalat med mandler, appelsin og tranebær
  • Nuddelsalat med rejer, chilisauce og revet gulerod
  • Pålæg i skiver

Tirsdag

  • Tartellette med kylling og asparges
  • Vegetar tartelletter med stegte grøntsager
  • Black-eyed beans salat med stegt græskar
  • Orientalsk bulgur med hallouni
  • Flæskesteg i skiver med rødkål og agurker

Onsdag

  • Spaghetti med kødsauce og parmesan
  • Parmiginana (aubergineæggekage) Veg
  • Frikadeller med kartoffelsalat
  • Cesar salat med kartofler og granatæbler
  • Paneret torskerogn med mayo og citron

Torsdag

  • Grillet masala laks og basmati ris med soyabønner
  • Kartoffeldeller med peberfrugtsalat (veg)
  • Gulerodssalat med æbler,rosiner og forsløg
  • Karrysuppe med stegte grøntsager
  • Stegt kalvelever med birkes og kålsalat

Fredag

  • Fyldte pandekager med omelet i skiver,avocado,svampe og salat
  • Mix salat med æg, agurk, radicer og chili/majonaise dressing
  • Pølsesalat med kartofler og rødløg
  • Hjemmelavet hønsesalat med sprød bacon
  • Dessert: Yogomisu’ (med yougurt, skovbær, mynte og ladyfingers)