Menu 1:

Forret:
Laksecube med avocadocreme og friske grøntsager
– Serveret med grissini
………………………………………………………….
Hovedret
– Kalvecuvette med marsala sauce
– Ovnbagte kartofler med salvie og løg
– Salat af babyspinat med jordbær, asparges og blåbær
– Focacciabrød
………………………………………………………….
Dessert:
– Pannacotta med mangocreme og italiensk is med frugt
………………………………………………………….

Pris: 195 kr. (min. 10 personer)

Menu 2:

Forret:
– 3 slags bruschetta (klassisk med tomat, med rucola og parmesan og med oliventapanade
– Vitello tonnato (tynde skiver af kalvekød med tuncreme)
………………………………………………………….
Hovedret
– Svinemørbrad i bacon med ærtecreme
– Pommes Anne
– Focacciabrød
………………………………………………………….
Dessert:
– Brownies med vaniljeis og friske bær
………………………………………………………….

Pris: 225 kr

Menu 3:

Forret:
– Confit tigerrejer med små tomater og forårsløg
– Grillede grøntsager med mynte og oregano
– Carpaccio di carne (marineret oksekød med citronolie og parmesan)
………………………………………………………….
Hovedret
– Oksefilet serveret med 3 slags sause
– Stegte kartofler med peberfrugt og løg
– Blandet salat med små tomater, pinjekerner, oliven og rucola
– Focacciabrød
………………………………………………………….
Dessert:
– Tiramisu
………………………………………………………….

Pris: 275 kr