Min historie
1989:
- Arbejder i køkkenet på restaurant ‘Tempio di Giove’
1991-1999:
- Arbejder hver sommer på konditoriet ‘Marciante’
1992-1996:
- Jeg tager kokkeuddannelsen
1996-1997:
- Arbejder som kok i ‘mensa ufficiale’
1998-2000:
- Arbejder som køkkenchef og vinindkøber på restaurant ‘Spizzica’
2000-2003:
- Flytter til Danmark og arbejder på ‘La Vecchia Signora’ og ‘La Posata’
- Starter med at lave mad til større selskaber.
2003-2008
- Arbejder som køkkenchef på ‘Il buon gusto’ og er gæstekok på ‘God morgen Danmark’ den 31. juli 2006
2008-2009
- Arbejder som kok for ‘Cheval blanc catering’ på Novo Nordisk.
2009-2011
- Er gæstekok på ‘God morgen Danmark’ den 29. september 2009.
- Har startet eget køkken og laver dagligt lækker mad til 150-200 personer.
- Jeg har kapacitet til flere kuverter – så I er velkomne til at kontakte mig.