Lækker og autentisk mad ud af huset

Leder du efter den perfekte løsning til dit event?

Søger du lækker og autentisk mad ud af huset til at imponere dine gæster, hvad enten det er til en privat fest eller en stor virksomhedsevent? Det kan være en udfordring at finde den rette balance mellem kvalitet, smag og service. Vores passionerede kokke og serviceteam sikrer, at hver bid er en oplevelse for sig, da vi forstår vigtigheden af detaljerne og aldrig går på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder mad ud af huset i blandt andet Farum, Ballerup, København og resten af Nordsjælland.

Tilbyder velsmagende catering til alle anledninger

Hvorfor vælge os for din mad ud af huset? Vores tilgang til catering er baseret på skræddersyede løsninger, der møder hver enkelt kundes unikke behov og ønsker. Uanset om det er en intim familie sammenkomst eller en stor firmafest, stræber vi efter at levere enestående madoplevelser, der komplementerer din begivenhed perfekt.​

Med et bredt udvalg af menuer inspireret af både lokale råvarer og internationale klassikere, sikrer vi, at der er noget for enhver smag.

Vores engagement i bæredygtighed betyder, at vi kun bruger de friskeste ingredienser, direkte fra lokale producenter. Dette engagement skinner igennem i hver ret vi serverer, hvilket gør din madoplevelse ikke bare lækker, men også ansvarlig.

Få lækker italiensk mad ud af huset​

Ønsker du en problemfri begivenhed, hvor du er garanteret lækker italiensk mad ud huset? Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud, og lad os hjælpe dig med at skabe den perfekte menu, der passer til din begivenhed. Vi er klar til at guide dig gennem hvert trin af processen, sikrende at hver detalje bliver taget hånd om.

Bestil autentisk italiensk mad ​og catering

Vi tilbyder både take-away, catering, frokostordninger og selskabsmenuer.​

Ønsker du at få sammensat en særlig menu til din fest, eller kunne du tænke dig at foretage en bestilling, er du velkommen til at kontakte os på telefon + 45 28 63 40 13 eller mail marco@lomanto.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontaktoplysninger

Lomanto Catering V/ Marco Lo Manto

Pilevej 4, 3320 Skævinge, 3320 Skævinge

Klik her for rutevejledning

Telefon: + 45 2863 4013

E-mail: marco@lomanto.dk