Festlokale i Farum

​Se billeder af lokalet nederst på siden

Står du og mangler et flot selskabslokale, så er du havnet det helt rigtige sted!

Har du ikke plads hjemme, eller mangler du blot et rigtig flot selskabslokale, så ta’ et kig på vores selskabslokale nedenfor.

Både mad og festlokale i Farum

Hos Lomanto catering har vi hele pakken til den perfekte fest. Vi har selvfølgelig maden, men derudover har vi også valgt at udleje et dejligt festlokale, så festen også kan holdes i rolige og behagelige omgivelser. Dette gør det muligt både at få mad fra Lomanto catering og samtidig leje lokalerne, så det hele falder på plads, uden det store besvær!

4 gode grunde til at vælge Lomanto’s selskabslokale

  • Lokalet er flot og stilfuldt
  • Al service inkluderet!
  • Der er plads til både små og store selskaber
  • Det hele bliver nemmere, når både selskabslokale og mad leveres af Lomanto!

Selskabslokalet kan bruges til mange formål

Fantasien sætter ingen grænser når du skal holde fest, og det behøver den heller ikke at gøre hos os! Skal du holde en konfirmation, så vil lokalet selvfølgelig blive klargjort til netop dette projekt. Vi kan huse alle former for arrangementer, bryllupper som barnedåb, og reception. Så hvorfor ikke holde dit arrangement i dejlige omgivelser med dertilhørende mad? Vi har lokalerne og maden, så det eneste du behøver er at bringe festen!

Skal du bare holde en rigtig fed fest, så er det også et sikkert valg! Som du kan se på billederne nedenfor, så er der meget plads til eventuelle indslag eller lignende fra de tilstedeværende, hvilket gør netop dette lokale brugbart.

Der kan maksimalt være 90 personer i selskabslokalet, og lejen ligger på 2.000 kr, hvilket inkludere rengøring og oprydning, dette kræver dog at maden også bestilles fra os. Hvis maden bestilles andetsteds vil lejen koste 6.000 kr. Ønsker du drikkevarer til din fest er der god mulighed for at bestille det gennem os!

I Selskabslokalet er der alt, hvad man skal bruge til et arrangement!
Står du derfor og søger et festlokale, så kontakt os endelig for at høre mere! Du kan også klikke ind på de andre undersider, og læse om de forskellige menuer vi tilbyder.

Vi hos Lomanto glæder os til at se dig i selskabslokalet!

Bestil autentisk italiensk mad ​og catering

Vi tilbyder både take-away, catering, frokostordninger og selskabsmenuer.​

Ønsker du at få sammensat en særlig menu til din fest, eller kunne du tænke dig at foretage en bestilling, er du velkommen til at kontakte os på telefon + 45 28 63 40 13 eller mail marco@lomanto.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontaktoplysninger

Lomanto Catering V/ Marco Lo Manto

Pilevej 4, 3320 Skævinge, 3320 Skævinge

Klik her for rutevejledning

Telefon: + 45 2863 4013

E-mail: marco@lomanto.dk