Frokostordning til virksomheder

Er du træt af din nuværende frokostordning? Hos Lomanto Catering i Farum tilbyder vi en super lækker frokost, hvor kvaliteten er helt i top – du kan forvente dig spændende madoplevelser i form af italiensk mad og nye smagsoplevelser hver dag.

​Din søgen efter en dejlig frokost i dit firma er hermed ovre. Vi leverer både frokostordninger til firmaer i Farum, Ballerup, København og Nordsjælland.

International, dansk og italiensk frokostordning

Vores cateringfirma tilbyder en international, dansk og italiensk frokostordning af høj kvalitet med såvel italienske, danske som internationale retter.

Det er vigtigt for os, at kvaliteten er helt i top, og dette udmærker sig ved, at maden er tilberedt af årstidens friske ingredienser, som både er sunde og nærende.

Fordelen ved en frokostordning er, at det er nemt, og at alt tilberedes fra bunden med friske råvarer tidligt om morgenen. ALT laves derved den dag, det leveres. Der er derfor under ingen omstændigheder tale om frost- eller færdiglavet mad. Desuden er specielle ønsker til maden i forhold til veganere, vegetarer, religiøse og glutenallergier mere end velkomne. 

Ring til os på 28 63 40 13, så kan vi tage en snak om, hvad I har lyst til.

Varierende menu med mulighed for ønsker

Menuen er meget varierende fra uge til uge, og vores kunder er selvfølgelig velkomne til at komme med forslag til næste uges menu, da kundens ønsker og behov, hos Lomanto Catering, selvfølgelig er i centrum! Der kan dertil tilføjes, at vi én gang om ugen blandt andet tilbereder en frisk fiskeret og én gang om ugen en lækker dessert.

Hvis det skulle have interesse, så er du velkommen til at læse mere om os og vores historie, og deriblandt om den erfaring vi har som kok.

En frokostordning med sund mad er vigtigt

Den sunde mad er kommet i søgelyset, og vi følger selvfølgelig med nutidens trends. Dermed serverer vi friske ingredienser, som både er sunde og nærende. På følgende side kan du læse fakta om sund kost.

Vi leverer mad til virksomheder i både København og Nordsjælland

Vores køkken er beliggende i Farum, og vi kan levere mad til København og Nordsjælland. Maden kan holde sig varm i seks timer i termokasser, da maden kun laves kun klar ½ time før levering af respekt for fødevarerne. Vi tilbyder desuden også lækker italiensk take-away eller leje af festlokaler som eksempelvis konfirmationslokaler eller bryllupslokaler.

Minimumsbestilling og priser

Man skal minimum bestille 10 kuverter, og prisen for levering er fast til en billig pris på kun 120 kr. plus moms. Send os gerne en besked via kontaktformularen ​for at få et tilbud!

Alle priser er ekskl. moms. For spørgsmål, kan du altid kontakte os på telefon + 45 28 63 40 13 eller mail marco@lomanto.dk.

​Frokost medio: (60 kr.)

 • 1 varm ret med tilbehør
 • 1 fyldig salat ( som kylling salat, cesar salat ecc)
 • 1 grøn salat baseret på årstidens grønt samt dressing
 • 2 slags pålæg med klassisk tilbehør
 • hjemmebagt mørkt og lyst brød
 • tirsdag og torsdag: dagens osteanretning med kiks
 • fredag: ugens dessert

​Frokost grande: (69 kr.)

 • 1 varm ret med tilbehør
 • Grøn salat med salatbar med 6 slags grøntsager plus dressing
 • 2 slags pålæg med klassisk tilbehør
 • 2 slags antipasti
 • Osteanretning
 • Hjemmebagt mørk og lyst brød
 • Fredag: ugens dessert

Tilbehør:

 • Frugtkurve (3 kr. pr. stk.)
 • Sandwich og kage til møder

Bestil autentisk italiensk mad ​og catering

Vi tilbyder både take-away, catering, frokostordninger og selskabsmenuer.​

Ønsker du at få sammensat en særlig menu til din fest, eller kunne du tænke dig at foretage en bestilling, er du velkommen til at kontakte os på telefon + 45 28 63 40 13 eller mail marco@lomanto.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

​Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontaktoplysninger

Lomanto Catering V/ Marco Lo Manto

Pilevej 4, 3320 Skævinge, 3320 Skævinge

Klik her for rutevejledning

Telefon: + 45 2863 4013

E-mail: marco@lomanto.dk