Mad med valgfrihed – mad til enhver festlig lejlighed

Mine retter er ment som inspiration, så du kan sammensætte dem, præcis som du har lyst til!

Jeg laver naturligivs flere retter end jeg kan vise i menuforslagene, så tøv ikke med at kontakte mig med dine egne idéer.

Alle priser er pr. ret, pr. person og inkl. moms.

Forretter:

– Vitello tonnato
(tynde skiver af kalvekød serveret med tuncreme)
……………………………………………………

– Fagottino di salmone
(lakse tartar i marineret squash)
……………………………………………………

– 3 slags bruschetta
(med tomat,oliven tapanade og med champignon eller noget anden)
……………………………………………………

– Carpaccio di carne
(oksekød i skiver med citronolie og parmesan i flag med grillet artiskok)
……………………………………………………

– Parmigiana
(aubergin æggekage)
……………………………………………………

– Grillet grøntsager marineret med mynte
(aubergin,peberfrugt og squash)
……………………………………………………

– Gravad laks med lakrids serveret med ricottaost
……………………………………………………

– Kammuslinger alla catalana
……………………………………………………

– Hjemmelavet bresaola fyldt med ricottaost
(gravad oksekød)
……………………………………………………

– Tigerrejer flamberet med brandy med små tomater, jumbo rosiner og forårsløg
……………………………………………………

– 3 slags svampe grillet serveret med mynte pesto
……………………………………………………

– Tun paneret med pistacie
……………………………………………………

– Vitello med jordskokker
(tynde skiver af kalvekød med jordskokkecreme og estragon pesto)
……………………………………………………

– Manzo in agrodolce
(ovnbagt oksekød i skiver serveret med sur-søde sauce)
……………………………………………………

– Carpaccio af klipfisk med pære og mandler
……………………………………………………

– Parmigiana af squash og pære (æggekage)
……………………………………………………

– Andelår confit serveret med grøn salat med pinjekerner og semidry tomater
……………………………………………………

– Tartar af klipfisk med passionsfrugtcreme
……………………………………………………

– Tartar af oksekød med parmesancreme
……………………………………………………

– Tartar af laks med avocado creme
……………………………………………………

Hovedretter:

laks
– Svinemørbrad rulle i bacon serveret med ærter creme
……………………………………………………

– Forskellige risotto som risotto med safran og græskar, risotto med jordskokker og chili rasp
……………………………………………………

– Ravioli med rejecreme serveret med bisque
……………………………………………………

– Svinekæber marineret i øl og serveret med portvinssauce
……………………………………………………

– Filetto di manzo ¨
(oksefilet serveret med marsala sauce)
……………………………………………………

– Pasta
(som lasagne, cannelloni, ravioli)
……………………………………………………

– Lasagna med pesto,kartofler og grønnebønner
……………………………………………………

– Perlehøne fyldt med semidry tomater og pistacie. Serveret med squash-pistacie sauce
……………………………………………………

– Paneret kylling med grønne rasp med tomatsauce
……………………………………………………

– Kalvecuvette med marsala sauce (eller andre sauce)
……………………………………………………

– Lammekroner med artiskokcreme
……………………………………………………

– Paneret frisk tun i pistacie mel serveret med peberfrugt creme
……………………………………………………

– Frisk ravioli med skaldyr med bisque sauce og confit af lime og tomater
……………………………………………………

– Frisk ravioli med braiseret kød serveret med cikorie
……………………………………………………

– Frisk Ravioli alla carbonara med asparges creme
……………………………………………………

Dessert:

– Tiramisu med mango,kokos og jordbær
……………………………………………………

– Gelato italiano di Vaniglia,cioccolato e fragola etc.
(rigtigt italiensk is fra en butik i Hillerød)
……………………………………………………

–Pannacotta med mango creme eller..
……………………………………………………

– Fondente al cioccolato
(chokolade fondant)
……………………………………………………

– Profiterrol
(vandbakkes fyldt med vanilje creme vend i chokolade sauce)
……………………………………………………

– Små tærter
(med æble, pære, jordbær og abrikoser)
……………………………………………………

– Hvid og mørk Chokolade mousse
……………………………………………………

– Cannolicchi siciliani
(siciliensk småkager)
……………………………………………………

– Panna cotta med estragon med skovbær frugt couli
……………………………………………………

– Hjemmelavede vandbakkelser (profitterol) med safrancreme serveret med mørk chokoladesauce
……………………………………………………

– Crispelle (små pandekager) med hvid chokoladeganache med appelsinsauce og mynte skum.
……………………………………………………

– Hvid chokolademousse med friske bær
……………………………………………………